Het geheel van taken die in een internaat aan bod komen, wordt gedragen door een team, onder de verantwoordelijkheid van een internaatbeheerder. Toegewijde opvoeders en opvoedsters staan in voor een goede begeleiding! Als team zetten zij zich elke dag en nacht opnieuw in om dat “onmogelijke” toch mogelijk te maken!

In ons internaat staat het streven naar een algemeen welbevinden van onze internen centraal. Dit leidt naar enthousiasme en gelukkig zijn. We streven naar een huiselijke sfeer, een goede groepssfeer, aangepaste studiebegeleiding, aangepaste studietijden, degelijke opvolging, verdraagzaamheid , verantwoordelijkheid, kortom … een goed gevoel!

Een internaat met pedagogische en paramedische begeleiding. Leefgroepen volgens leeftijd en type in een gezonde, bosrijke omgeving voor kinderen van 2,5 tot 18 jaar.
Wij vervullen een gezinsvervangende functie en wij zorgen ervoor dat al de internen zich op hun gemak en thuis voelen. Een vriendelijke en veilige sfeer met orde en regelmaat staan garant voor een optimale ontwikkeling.

Het internaat? Dat is een tweede thuis!

Contacteer de internaatsbeheerder